Pure Cell Treatment-behandlingen

Pure Cell Treatment Citat

12244734_10153124758540723_4545197765910877671_o

För första gången i världshistorien…

…har ett hudvårdsmärke lyckats med det man trodde var en omöjlighet, nämligen att erbjuda ”levande hudvård”.
MÅ är det första varumärket som kan erbjuda en ansiktsbehandling där levande stamceller från växtriket används direkt på huden, närmre bestämt från Rosenrot. Dessa stamceller lever tills den stund deras livskraft pressas mot huden för att den ska absorbera all den närande rikedom som finns i cellerna. Fördelarna är många. En unik uppbyggnad av huden påbörjas genom att hudcellernas kärna boostas maximalt på ett sätt som knappt varit möjligt tidigare. Detta ger huden kraft att reparera sig själv. Med denna världsnyhet sätter MÅ ribban på en helt ny nivå när det handlar om naturlig/ekologisk hudvård, den har aldrig varit såhär livskraftig förr.

Vad är stamceller och var kommer de ifrån?
Stamceller är ospecialiserade celler vilkas slutliga funktion ännu inte är bestämd. Därför anpassar de sig och stärker hudens egna celler. Vi är först i världen med att erbjuda levande stamceller för huden. Varför vi valt att satsa på levande stamceller är för att det i ett gediget forskningsunderlag från Lunds universitet visar att det sker en unik uppbyggnad av huden. Man sätter huden på topp genom att förse den med cellkärnans mest aktiva antioxidanter. Eftersom det är stamceller så har de effekt på alla sorters hudtillstånd eftersom huden får kraft att reparera sig själv.

Vi äger odlingen som forskats fram av ett team från Lunds Universitet. Det är nästintill omöjligt att odla fram stamceller från växter. Detta är resultatet av ett mångårigt projekt och samarbete. Stamcellerna innehåller höga halter av antioxidanter som ger huden omedelbar vitalitet, men det viktigaste av allt är att den bygger upp huden på lång sikt. PURE CELL TREATMENT är behandlingen med högintensiv näring som bygger upp huden på cellnivå. Behandlingen passar alla.

Behandlingen består av saltpeeling samt AHA-peeling med mask, serum och välgörande oljor i kombination med stamcellerna. Varma handdukar används för att öppna upp huden. Massagen är kraftfull och otroligt skön! Stamcellerna masseras även in på händerna eller områden som behöver läkas. Skön huvudmassage ingår när masken ligger på.

Frågor och svar:

är det en massage till ansiktet? resultaten?

Ja det är lite tuffare anti-age massage eller dränagemassage beroende på behov. Resultatet blir en otrolig lyster och mjukhet i ansiktet och huden blir märkbart slätare Behandlingen är fantastisk skön!

så det räcker med En behandling?

Ja det räcker med en behandling då behandlingen fortsätter att arbeta en månad och följs upp med bra hudvård anpassad till just dig! Sedan kan man göra behandlingen efter behov när huden behöver det lilla extra!  Den som vill ha den allra bästa hudvården går även på ”vanliga ansiktsbehandlingar” ungefär var sjätte vecka. Välj då mellan någon av mina andra ansiktsbehandlingar som alla är djupverkande och otroligt sköna med enbart naturliga produkter!