Maria Åkerbergs Ögoncremer

 

Ogoncremer

Maria Åkerbergs Ögoncremer

2 gånger färre celler. 5 gånger tunnare än på övriga kroppen.
100 gånger mindre skydd mot uttorkning. 10 000 blinkningar/dag.
Det är ögonkonturen vi menar. Tunn och väldigt utsatt. Den kräver specifik vård med produkter sammansatta av rätt mängd och ingredienser. Välj bland våra fyra vårdande ögonprodukter.

Eye Cream
Passar alla hudtyper och åldrar. Morgon och/eller kväll.
Ökar fukthalten i huden och motverkar då uppkomsten av rynkor. Kan appliceras nära franskanten och även på ögonlocket. Eye Cream passar också för hals, dekolletage samt vid näsroten, där huden också kan vara tunn. Eye Cream kräver regelbunden användning för att ge resultat. innehåller A-vitamin som hjälper huden att nyskapas, vilket medför att åldersfläckar, rynkor och ärr blir mindre markerade.
Eye Cream, 30 ml ca 225 SEK

Eye Gel
En svalkande ögongelé som innehåller aktiva ämnen som motverkar och förebygger påsar under ögonen. Den verkar även lätt uppstramande och lugnande på huden. Passar alla hudtyper. Kan användas både dag och natt. Även om Eye Gel används är det viktigt att ögonhuden får Eye Cream en gång per dag. Fungerar utmärkt som makeupunderlag.
Eye Gel, 15 ml ca 295 SEK

Eye Cream More
En komplett ögoncreme som täcker alla behov för att skydda ögonkonturen. Nyponfröolja och extrakt från persiskt silkesträd ger utslätande och uppstramande effekt på linjer och rynkor. Eye Cream More dränerar svullnad och motverkar mörka partier under ögat. En lättabsorberad, silkesaktig konsistens som ger en behaglig upplevelse på huden. Eye Cream More är mycket effektiv på hängande ögonlock! Effekten märks redan efter en veckas användning. Notera att produkten även passar en känslig hud. Morgon och kväll.
Eye Cream More, 15 ml ca 595 SEK

Eye Balm
Skyddar och när huden med sin rika sammansättning av eteriska- och växtoljor. Den ger elasticititet och lugnar huden runt ögat.
Eye Balm är mycket dryg. Ta en liten mängd och värm upp mellan fingrarna. Klappas in sparsamt på den hårda delen runt ögat. Även om Eye Balm används är det viktigt att ögonhuden får Eye Cream en gång per dag. Alla hudtyper. Morgon och/eller kväll
Eye Balm, 10 ml ca 295 SEK